Dank voor de lieve mails

Wat hebben jullie ons overweldigd met inzendingen voor de tassenactie. Prachtige mails kregen we, over tassen die mee moesten naar opa en oma, zwemles, het strand of een picknick (zelfs een in Zwitserland!). Jullie vertelden openhartig over zeulen met schoolwerk, luiers of andermans spullen. We zagen het geploeter bijna voor ons! Er werd gesproken over ‘een tas die zelfs papa niet zal vergeten op de crèche’. Kortom, we kregen een hartverwarmend inkijkje in de transport- en logistiekperikelen van jonge ouders. Dank voor zoveel enthousiasme!

Waar ons hart écht sneller van ging kloppen, was het bericht van Laura waarin ze vertelde dat ze naar New York emigreert met haar man en drie kinderen, en dat heel veel spullen (waaronder een Grootzus-schilderij) zullen achterblijven. Een praktische (en platte!) tas past er nog wél bij, en zal haar een stukje Nederlands thuisgevoel meegeven.

Ook het enthousiasme van juf Els uit Antwerpen heeft ons omver geblazen en dit wordt beloond met een tas. Zij zal de tas gebruiken voor haar wekelijkse picknick (wat doen ze dat toch goed, in het zuiden) en voelt zich daarmee de meest trendy juf van de hele stad. Een groot compliment!

Graag geven we nog een extra steuntje in de rug aan Welmoed, die met haar kinderen naar het circus reed (hoe toepasselijk!), maar vast kwam te zitten tussen betonblokken. De auto wilde nergens meer heen – maar de kinderen natuurlijk wel… Omdat de tassen écht op zijn, ontvangt zij een setje nieuwe Grootzus-kaarten. Net als Astrid, die met haar lieve gedicht de charme van Grootzus in rijm wist te vatten. Ook zij krijgt als poedelprijs een setje ansichtkaarten toegestuurd!

Omdat de reacties zo talrijk waren kunnen we niet iedereen persoonlijk antwoorden of belonen, maar oh oh oh wat waren we blij met jullie complimenten en feedback. Alles is gelezen en ter harte genomen, tot aan de laatste letter! Houd de nieuwsbrief in de gaten voor meer toffe acties…