Feestzwaantje

Nog een zomertip! Het Rotterdamse Plaswijckpark is het hele jaar door een heerlijk uitje, maar met mooi weer kun je nog eens extra genieten van de bootjes, de waterspeeltuin, de dieren… En als je je feestje daar viert, zwemt deze pakjeszwaan misschien wel voorbij!

Grootzus is al jaren een bekend gezicht door het hele park heen. Van de plattegrond die je verwelkomt aan de entree tot aan de wanden van het Opa en Oma Huis. Ook de bewegwijzering in het park en diverse informatieborden bij de verblijven zijn door Grootzus voorzien van een identiteit.

“Het is net alsof het Grootzus-decor tot leven komt, zoals in de geboortekaartjes!”, vertelde een bezoeker ons via Facebook. Dat is natuurlijk leuk om te horen! Onze eigen sprookjeswereld, passend bij de heerlijke nostalgische, eigenwijze en feestelijke sfeer van dit bijzondere attractiepark.

De website van Plaswijckpark is door Grootzus helemaal voorzien van nieuwe illustraties. Het is een prettige site om doorheen te struinen én inspiratie op te doen, voor je kinderfeestje bijvoorbeeld. Hou die pakjeszwaan in de gaten… wie weet kom je hem tegen deze zomer!