Laatste kans

Ah neeeeeee…. onze bordjes gaan eruit! De leverancier heeft besloten te stoppen, dus het is gedaan met deze heerlijke, nostalgische, gepersonaliseerde bordjes. Bestellen kan nog t/m 26 juni.

Krasvast, vaatwasbestendig en lekker groot voor een goed belegde boterham. Dól waren we op deze melamine bordjes, en wij niet alleen. Bij een geboortekaartje bestelden ouders vaak standaard een gepersonaliseerd bordje. Met de feestdagen aten hele gezinnen van onze Kerst- of Sint-variant. En nu is het gedaan met de bordenpret!

Omdat onze leverancier – die zo goed in oplage 1 een uniek bordje voor ons kon maken – ermee stopt, moeten wij op zoek naar iemand anders. En dat duurt misschien wel even. Daarom zeggen we nu, voor iedereen die nog plannen had om een mooi bordje te laten maken: dit is je laatste kans.

Tot en met 26 juni nemen we bestellingen aan. De spelregels zijn simpel: elk ontwerp van de site is geschikt te maken voor een bordje. En dan zetten we er ook nog graag een naam en/of geboortedatum op. Voor je kind. Je neefje of nichtje. Voor je geliefde, of voor jezelf. Grijp ze!

Deze laatste lichting bordjes wordt geleverd in de week van 14 juli.