Printen maar!

Ken je dat? Dat het bijna Vaderdag is, maar je hebt nog niks geregeld. Of je wilt snel en makkelijk de Paastafel opleuken, maar weet niet hoe. Met de gratis printables van Grootzus – gemaakt voor de Kek Mama agenda 2015 – zit je altijd goed!

Hij ligt nu in die winkels, die handige en mooie Kek Mama agenda (online bestellen kan natuurlijk ook!). Eigenlijk kun je als drukbezette moeder niet zonder. Elke dag een nieuw kleurtje, fijne illustratie of uitdagende spreuk. Je agenda is je trouwe kameraad in drukke tijden.

Omdat Kek Mama graag iets extra’s doet voor haar lezers, staan er in de agenda verwijzingen naar printables. Speciaal gemaakt door Grootzus, en voor eigenaren van de agenda gratis te downloaden. Maar omdat het zo’n leuke samenwerking was, mogen wij onze fans dit geheim ook verklappen. Niet verder vertellen, dan blijft jouw printable heeeel uniek!

Je vindt de mooie knipsel voor Sinterklaas, Kerst, Pasen en nog veel meer feestdagen via deze link. Wees er zuinig op, en verras je gezin met de vrolijkste papieren traktaties dit jaar.

 

pasen paashaas illustratie eierdop vintage vrolijk paasei vrolijk pasen