De Grote Rotterdamse Kunstkalender

De nieuwe Grote Rotterdamse Kunstkalender is uit! En dat betekent: 365 dagen kunst van Rotterdamse makers op groot formaat in je woonkamer. Heerlijk! En wie kom je tegen op 18 april 2014?

Juist, Grootzus! We mochten een ontwerp voor de pagina leveren en dat is de Stad geworden. Omdat we zoveel van Rotterdam houden, natuurlijk. De kalender staat verder nog boordevol andere mooie zaken, zoals een pagina van Stereo Architects en Caroline Ellerbeck.

Eigenlijk zouden we iedereen hier moeten noemen, want het zijn allemaal gewaarde collega’s. Maar beter ga je de kalender zelf ophalen bij een Rotterdamse boekhandel, of koop online bij uitgever Trichis! Hier vind je een mooi overzicht van alle pagina’s. Een perfect kerstcadeau, vind je niet?

De Grote Rotterdamse Kunstkalender is een initiatief van Kantoor Kraaij, gerealiseerd via crowdfunding en ook verkrijgbaar als Haagse en Amsterdamse editie. Volgend jaar verschijnt er hopelijk weer eentje: een mooie etalage voor alles wat er in Rotterdam leeft op cultuurgebied.