Sinterklaasje kom maar binnen!

Want we hebben prachtige bordjes om van te eten! Voor de boterham, de stamppot of lekkere zoetigheden. En je kunt nu ook een Sint-bordje winnen!

Omdat we zo verheugd zijn over de aanstaande komst van Sinterklaas, hebben we een aantal leuke acties bedacht. De bijzonderheden op een rij:

  • De Sint-bordjes zijn tijdelijk in de aanbieding, voor € 20 inclusief verzendkosten. Ze zijn van heerlijk stevig melamine en hebben een fijne doorsnede van 23 cm. De bordjes zijn op voorraad en kunnen worden besteld voor het hele gezin, opa en oma, lieve neefjes en nichtjes en wie je maar kunt bedenken.
  • Je kunt de Sint-bordjes ook laten personaliseren, met de naam van je kind in chocoladeletters op de boeg. Dat kost € 25 per bordje. Houd wel rekening met een iets langere levertijd: bestellen voor 7 november betekent dat je het bordje in huis hebt voor de intocht op 15 november; bestellen voor 21 november betekent dat het bordje op tijd is voor pakjesavond op 5 december.

WINNEN!

We geven zomaar een Sint-bordje weg! Vertel ons voor 7 november via de mail welk Sinterklaas-snoepgoed jij het liefst het hele jaar door zou willen eten. En wie weet eet jij dat dan straks van dit vrolijke Sint-bord! Veel succes…