Vakantie!

Grootzus is gesloten van 19 juli t/m 19 augustus 2014. We wensen je een hele fijne zomer toe! Hierbij de informatie over bestellingen op een rij. 

Geboortekaartjes
Heb je een geboortekaartje besteld bij Grootzus, en was dat helemaal akkoord bevonden voor de zomerstop? Ligt het kaartje nu alleen nog te wachten tot jullie baby wordt geboren? Dan wordt de afhandeling van de geboortekaartjes in de periode tussen 19 juli en 19 augustus verzorgd door onze drukwerkpartner. Zodra de baby er is, volg je de instructies die we je hebben toegestuurd. Dan wordt de productie snel en zorgvuldig uitgevoerd, zoals je van Grootzus gewend bent. Heel veel geluk met jullie zomerbaby alvast!

Webshopbestellingen
Heb je iets leuks gezien in de webshop, zoals een poster, lampje, schilderij of ansichtkaart? Druk gewoon op de bestelknop en reken af met iDeal. Je bestelling is dan binnen bij Grootzus en veiliggesteld tot we weer terug zijn, zodat jij nergens meer aan hoeft te denken. Vanaf 19 augustus verwerken we alle bestellingen. Houd rekening met een levertijd van 1 week vanaf dat moment. Fijne (shop)zomer alvast!

Overige vragen (per mail)
Ben je op zoek naar een mooie illustratie voor een magazine, een familieportret, een nieuw geboortekaartje of trouwkaart? Zet je wensen op de mail. Tijdens de zomerstop worden geen vragen beantwoord, maar dan weet je in ieder geval dat jouw bericht na 19 augustus wordt gelezen! Houd rekening met een reactietijd van 1 week vanaf dat moment.

Ondertussen, vanaf de achterbank: ‘En we gaan nog niet naar huis, nog lange niet, nog lange niet…’ Geniet ervan!