vakantie tijd

Grootzus is op vakantie van 14 juli tot 14 augustus 2017.  Hierbij de informatie over bestellingen op een rij. Een heerlijke zomer toegewenst!

Geboortekaartjes
Heb je een geboortekaartje besteld bij Grootzus, en was dat helemaal akkoord bevonden voor de zomerstop? Ligt het kaartje nu alleen nog te wachten tot jullie baby wordt geboren? Dan wordt de afhandeling van de geboortekaartjes in de periode tussen 14 juli en 14 augustus verzorgd door onze drukwerkpartner. Zodra de baby er is, volg je de instructies die je hebt gekregen in de mail. Dan wordt de productie snel en zorgvuldig uitgevoerd, zoals je van Grootzus gewend bent. Heel veel geluk met jullie zomerbaby!

Ben je na 25 augustus uitgerekend? Dan is er na de vakantiestop genoeg tijd om het kaartje helemaal naar wens te maken! Zoek vast uit welk kaartje je wil en bedenk de concept tekst, dan kunnen we direct na de vakantie aan de slag!

Webshopbestellingen
Heb je iets leuks gezien in de webshop, zoals een poster, lampje, schilderij of ansichtkaart? Druk gewoon op de bestelknop en reken af met iDeal. Je bestelling is dan binnen bij Grootzus en veiliggesteld tot na de vakantie, zodat jij nergens meer aan hoeft te denken. Vanaf 15 augustus worden de bestellingen weer verwerkt. Fijne (shop)zomer alvast!

Overige vragen (per mail)
Ben je op zoek naar een mooie illustratie voor een magazine, een familieportret, een nieuw geboortekaartje of trouwkaart? Zet je wensen op de mail. Tijdens de zomerstop worden geen vragen beantwoord, maar dan weet je in ieder geval dat jouw bericht na 14 augustus wordt gelezen!